Foci

2014.04.25. 19:15

Megérdemelt siker - A Csákvár megleckéztette a nevesebb Győrt

Csákvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, a nyugati csoportban az Aqvital FC a Győri ETO FC II csapatát fogadta, és nyert.

Matók János

Aqvital-Publo Csákvár– Győri ETO FC II 4-2 (1-1)

Csákvár, 250 néző. Vezette: Szommer Attila.

Aqvital FC: Szabó – Ambrus, Sötét, Hajdú, Köntös – Domokos, Domján, Imrik (Reidan) – Mihály, Horváth (Csordás), Molnár (Burányi). Vezetőedző: Bognár György.

Győri ETO FC II: Cellár – Leal, Sztanisics, Djordjevics, Kozma – Illés, Mervó, Nagy, Farkas (Sipőcz) – Matesits (Medgyes), Burgos. Vezető-edző: Jakl Antal.

 

Érdekes összecsapásra volt kilátás. Mert a hazaiaktól sérülés miatt Varga, míg 5. sárga lap miatt az U20-as válogatott Dulló is hiányzott. Ellenben a vendégeknél az NB I-es kerettag Djordjevics, Sztanisics, Illés, Burgos, Kozma és Matetits is pályára lépett. A Csákvár támadott és bánhatta, hiszen a 8. percben egy kontra végén Mervó közelről vette be a kaput, 0-1. Ám továbbra is a hazaiak veszélyeztették a győri kaput, de a 18. percben a vendégek is növelhették volna az előnyüket. Szommer „bénázott" amikor Sztanisics büntetlenül felrúgta Mihályt, méltatlankodott is a lelátó népe. A 30. percben már tapsolt, miután Mihály pazar beadását Horváth fejelte a kapuba, 1-1.

A 48. percben góllá ért a fölény, Molnár szépen lőtt a jobb felső sarokba, 2-1. A túloldalon Farkas hagyott ki egy óriási ziccert, majd Burgos a kapufát találta el. A 64. percben érkezett a hazai válasz, Mihály gólja 8 méterről, 3-1. Az előnyt a 75. percben a lesipuskás Horváth növelte közelről, 4-1, majd a reklamáló Sztanisics piros lapot kapott. Tetszetősen, gólratörően játszott a hazai csapat már a kiállítás előtt is, de a hosszabbításban Burgos még közelről a kapuba fejelte a labdát, 4-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!