Foci

2013.06.09. 19:36

Gyerekfoci: a martonvásári Mustang nyert

Székesfehérvár - Amolyan szezonzáró focitorna-sorozatot szervez a nyár első hét végéin a Főnix-Gold FC a Gombócleső utcai csarnokban. Szombaton a 2004, másnap a 2006-os korosztályokon volt a sor.

Bobory Balázs

Az idősebb korosztályban hét csapat nevezett a Vakáció-kupára, a kilátogató nézők pedig izgalmas meccseket láthattak. A végső győztes Mészöly Focisuli és a második Siófok is remekelt az egész nap során,  a harmadik helyre pedig a Főnix-Gold futott be.

A házigazdák edzője, Kovács Attila vegyes érzésekkel beszélt csapata teljesítményéről, a szakember pozitív és negatív tapasztalatokkal szembesült a torna során.

Vasárnap már az egészen kicsiké, a 2006-osoké volt a műfű, nyolc csapat két négyes csoportban küzdött a minél jobb helyezésekért. A  házigazda Főnix két csapattal, a bordókkal és a zöldekkel indult, de akadt még egy Fejér megyei együttes, a martonvásári Mustang.

Utóbbi meg is nyerte a B-csoportot, jobb gólarányának köszönhetően előzte meg a PMFC-t. Az A jelű kvartettben a Kecskemét szerezte meg az első helyet, másodikként a  Főnix bordó csapata zárt.

A helyosztókon a Főnix zöld alakulata megszerezte a hetedik helyet, a hazai csapat előrébb is végezhetett volna, a csoportban nüanszokon múlt a jobb eredmény. Az egyik elődöntőben a Fejér megyei csatát a Mustang nyerte a Főnix bordó ellen, így a fináléba jutott, amelyet végül megnyert a Kecskemét ellen. A 3. helyen a Főnix bordó végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!