Foci

2011.10.29. 15:19

Alves volt a győzelem kulcsa

Székesfehérvár - Két vereség (otthon a Kecskemét, majd idegenben a Győr ellen) után ismét győzött az NB I-es labdarúgó-bajnokság címvédője, a Videoton FC, miután 3-2-re nyert a Lombard Pápa otthonában.

Matók János

A találkozó első félideje viszonylag felejthető színvonalat hozott, bár mindkét csapat előtt adódott lehetőség, a hálók nem rezzentek meg. A Vidi részéről Sándor háromszor is célba vehette a kaput, ám sikertelenül. Viszont az is feltűnt, hogy a pápai jobbszélső, Lovrencsics rendre gondot okozott a hazai támadások alkalmával.



A szünet után felgyorsultak az események, a Pápa Marics góljával vezetést szerzett, amit percek múlva a csereként beállt Alves egalizált, ezzel 1-1 volt az állás.

Aztán ismét a hazai csapat vezetett, hiszen Ferenczi is betalált Tujvel kapujába, 2-1. De ki más, mint a Vidi tavalyi gólkirálya, Alves egyenlített újból, miután 14 méterről gönyörűen csavarta a labdát a kapu bal oldalába, 2-2.



A slusszpoént, a bajnoki címvédő győztes találatát a tavaly előtti gólkirály, Nikolics szerezte, okosan emelte át a labdát Szűcs kapus fölött, s ezzel a Vidi 3-2-re nyert. Fontos siker volt, nagyon kellett a 3 pont, de a piros-kékek játéka még mindig elmarad a várakozástól, de a lényeg most a győzelem. 
 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!