Ercsi

2012.03.27. 13:51

Tárgyalnak az ercsi képviselők

Ercsi - Testületi ülést tart ma az önkormányzat. Megtárgyalják például, hogy mi legyen a víziközmű sorsa. A helyi televízió működtetésére közbeszerzési pályázatot írnak ki.

Tribolt Lajos

Az önkormányzat elfogadott kötségvetése 1,4 milliárd forintról szól. A jelenleg folyó partfalmegerősítés és a hamarosan induló, Sina-telepet is érintő csatornázás mellett más, nagyobb fejlesztést nem terveznek, de   az anyagi lehetőségek miatt nem is tudnak effélét vállalni. A hónap utolsó keddjén szokásos,  mai önkormányzati ülésen sok-sok napirend szerepel. Módosítják például a közbeszerzési eljárásukat és közbeszerzési bírálóbizottságot választanak - tájékoztatott Szabó Tamás  polgármester. A helyi televízió működtetésére közbeszerzési pályázatot írnak ki, s döntenek telekvásárlások ügyében is. Egyrészt önkormányzati telkek értékesítéséről van szó, de szóbajöhet, hogy adójóváírás fejében az önkormányzat szerezzen telkeket. A testület tárgyal a víziközmű sorsáról is. Júliustól ugyanis vagy a nagy vízművek (DRV, Fejérvíz) számára kell átadniuk, vagy más önkormányzatokkal összeállni. Ez utóbbi esetben 150 ezer fogyasztót kellene összefogni. Áttekintik a vagyongazdálkodást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!