Életmód

2013.08.30. 09:35

Mézes masszázs - nem csak ízre jó

Székesfehérvár - Kiválóan oldja az izmok letapadását, ezáltal frissítő a mézzel történő masszázs, ami egyáltalán újkeletű.

Kajdi Erika

Tibetben már nagyon régóta alkalmazzák a mézes masszázst, ami igen hasznos méregtelenítő.

- Az olajos fajtával egybekötve szoktam ajánlani ezt az első sorban hátmasszázst. Fél óra az egyikből, ugyanennyi a másikból tökéletes felfrissülést nyújt - tudtuk meg Óvári Anna masszőrtől, aki már három éve foglalkozik ezzel is a gyógy- és a legnépszerűbb frissítő fajta mellett.

Klasszikus tapicskoló mozdulatokkal jut be a bőrbe a termelői akác-, virág-, vagy vegyesméz, amelyekben sok ásványi anyag s vitamin található, így igen jó hatással van bőrünkre.

Egy alkalommal is előnyös kipróbálni, de a legjobb többször kérni, hiszen így biztosan ki tud tisztulni a szervezet és a salakanyagok felhalmozódása miatt például dohányosoknak segít nagyon sokat.
- Mindig felmérem az egyedi igényeket, hiszen van, aki felfrissülni jön, mások relaxálni. Egy sportolónak másra van szüksége, mint egy idősebb hölgynek. A harmóniára azonban mindig törekszem, kellemes környezetet biztosítva tiszta illóolajok párologtatásával, valamint nyugtató zenével - hangsúlyozta a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!