Csór

2017.04.19. 14:26

Igenis lesz olimpia!

Csór – A csóriak két évente rendeznek amatőr olimpiát, így 2017. április 29-én, immár ötödször, ismét rajthoz állhatnak a mozogni, versenyezni vágyók.

Kocsis Noémi

A Csóri Alkotó Közösség és a helyi Mátyás Király Általános Iskola által közösen szervezett sporteseményre nevezhet (ingyenesen) minden olyan sportoló, aki az indulásra megjelölt sportágban nem rendelkezik NB-s minősítéssel. A nevezéseket április 28-ig még várják a csóri polgármesteri hivatal címén személyesen, vagy levélben, vagy az egyes versenyszámok szervezőinél.

Rácz Katalin, a csóri olimpia legeredményesebb versenyzője (jobb szélen) remek ismeretséget is szokott szerezni az olimpián és igazi közösségösszehozó eseménynek tartja Fotó: Csóri Önkormányzat

Csete Márton, az olimpia legifjabbja még ovis. A polgármester fiacskája 3 évesen a 100 méteres futásban indult, idén is ebben a számban áll rajthoz és ifidartsban is megméreti magát. A csóri olimpia történetének legeredményesebb versenyezője pedig a polgárdi testnevelőtanár, Rácz Katalin. A csinos, szőke hölgy a labdajátékoktól a tekén át az íjászatig számtalan kategóriában rajthoz szokott állni, de fő száma az atlétika. Most is nagyon készül, mert a jó buli mellett igazi egészséges és közösségösszhozó programnak tartja csóri olimpiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!