Tisztújítás a kistérségben

Sárbogárd - A Sárbogárdi Többcélú Kistérségi Társulás tanácsa a választásokat követő első, alakuló ülésén a tisztújításról tárgyalt.

V. Varga József

A társulási tanács titkos szavazással 10 igen, valamint lakosságszám-arányosan 40 igen szavazattal Sükösd Tamás újonnan megválasztott sárbogárdi polgármestert választotta a kistérségi társulás elnökének. Az elnökhelyettesi posztra Varga Gábor (országgyűlési képviselő), Cece és Magyar József, Mezőszilas polgármestere kapott megbízást.     A pénzügyi bizottság elnöke Tóth József, Nagylók polgármestere lett, tagjai Nagy Lajos, Alsószentiván és Tiringer Mária, Sáregres elöljárója. Az oktatási bizottság elnöki tisztére Méhes Lajosné, Alap polgármestere kapott ismét megbízást, tagnak választották Tóth Józsefet, Nagylók elöljáróját, a külsős tag bizottsági tagságáról a következő ülésen szavaznak. A Fejér Megyei Kistérségi Fórum tagjának Varga Gábort delegálták.
A polgármesterek egyebek mellett a Háló projektről és  a 2010-es költségvetés módosításáról tárgyaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!