Tavaszodik a civileknél

Székesfehérvár - Sporteseményekkel, a Házasság Világnapjához és a Család Évéhez kapcsolódó rendezvényekkel köszöntik a hirtelen jött tavaszt a civilek.

Klecska Ernő

A Sziti Szociális Egyesület az Alba Civil Média Program részeként 6. alkalommal szervezte meg szerdán azt a sajtóreggelit, ahol a civil szervezetek előre bemutatják a következő egy hónapra tervezett legfontosabb eseményeiket, rendezvényeiket és programjaikat.
A Fejér Megyei  Diáksport Szövetségpéldául  február 13-ikán Komárom, Vas és Fejér megyei fiataloknak szervez  iskolai grundbirkozó versenyt. Az Alba Regia Táncegyüttes március 5-ikén kockásabroszos disznótorossal indítja  a Vigasságcsinálók bálját - mondta Majoros Andor. Március elején újra elindul a korábban nagy sikerű civil ügyintéző képzés - jelentette be Farnady Judit, a Civil Centrum Alapítvány képviselője. Ugyancsak a jövő hónap elején, március ötödikén indul el a Pentele Természetjáró Egyesület Dunán innen - Dunán  túl című gyalogos teljesítménytúrája -  közölte Ruff Tamás. Az elkövetkező időszak egyik legnagyobb szabású rendezvénysorozatáról, a Vakok és Gyengénlátók Országos Művészeti és Kulturális Találkozójának márciusi rendezvényeiről Kirst László, a Székesfehérvári Első Lions Klub elnöke számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!