Megőrzik a tehetséget

Pusztaszabolcs - Diákszínjátszó, tánc- és ének előadásokkal, kreatív közösségi játékokkal zárult két megyei iskola tehetséggondozó programja.

Klecska Ernő

Az iskolai tehetséggondozás feltételrendszerének fejlesztésére nyert pályázat keretei között a Fejér megyei TISZK két intézménye, a Dunaújvárosi Bánki Donát és a pusztaszabolcsi  Szabolcs Vezér gimnázium és szakközépiskolák vettek részt a munkában. Az egy év alatt több alkalommal találkoztak a diákok és a tanárok: továbbképzésekkor, tehetségnapokon, színjátszó fesztiválokon, rendhagyó irodalomórákon, kutató diákok prezentációinak bemutatásakor  - számoltak be az ünnepségen  a projekt vezetői, Sógor Csilla és Tánczos Krisztina.
- Az együttműködés eredményeként sikerült kiváló kapcsolatot teremteni a dunaújvárosi partnerintézménnyel.  Szeretnénk elindítani a Tehetségponttá válás folyamatát iskolánkban, mivel a 2010-2011. tanév bizonyította, hogy tehetséges diákjaink és tanáraink megalapozottá teszik ezt az elképzelést - mondta Csányi Kálmán, a pusztaszabolcsi intézmény igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!