Játszottak és nyertek

Székesfehérvár - Kvízjátékunk nyertesei elárulták, először el sem hitték, hogy nekik kedvezett a szerencse. A váratlan karácsonyi ajándékot szerdán vették át szerkesztőségünkben.

feol.hu

Lapunk on-line portálja november elején újult meg, s kapott új külsőt. A változások az elkövetkező időszakban tovább folytatódnak, a dizájn mellett a tartalmi megújulásra is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk. A változásokhoz kapcsolódóan indítottuk el on-line játékunkat is, amely során olvasóink kvízkérdésekre válaszolva fedezhették fel oldalunkat. Naponta négy cikkünkhöz fűztünk kérdéseket, ezek helyes megválaszolásakor pontokat szerezhettek felhasználóink. Azok, akik minimum 3000 pontot gyűjtöttek, részt vehettek a fődíj sorsolásán.  Naponta ugyancsak  gazdára talált egy-egy nyeremény, hiszen a kérdések helyes megválaszolása után lövéseket kaptak a játékosok, majd torpedózhattak.

- A napi játékban ugyan  nem volt szerencsénk, annál nagyobb volt  a meglepetés és az öröm, amikor arról értesültünk, hogy  miénk a fődíj - mondta el Kovács Gáborné, aki férjével érkezett szerkesztőségünkbe Markazról. Az interneten ő fedezte fel játékunkat, napi két-három órát tölt a világhálón, a megyei portálokat szívesen olvasgatja, de  nem csupán  híreket, hanem karácsony előtti játéklehetőségeket is keresett, s talált az fmh.hu-n. A 3000 pontot nem volt nehéz összeszedni - árulta el Kovács Gáborné. 
- Nagyon jó karácsonyi ajándék  lett a netbook - fűzte hozzá Kovács Gábor, aki inkább feleségére hagyta a kattintgatást. Mint megtudtuk, a nyertesek  5 éves kislánya és  17 éves fia örül még az ajándéknak, a netbookot a középiskolás fiú  használja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!