FC Fehérvár: négygólos győzelem a mumus ellen

<b>Székesfehérvár</b> - Felkészülési labdarúgó mérkőzésen az FC Fehérvár NB I-es csapata, az NB II Keleti-csoportjában második helyezett Bőcs együttesét - a Ferencváros mumusát - fogadta a Sóstói Stadion műfüves pályáján.

Matók János

A találkozón a hazai piros-kékek - Sebők (Filipovics)  - Andics,(Lattenstein), Koller, Horváth, Mohl - Nagy, Farkas (Pavlisics), Sifter, Polonkai - Sitku (Vujovics), Alves - a 7. percben Sitku lövésével szerezték meg a vezetést,1-0. 

Később több FCF lehetőség is kimaradt, háromszor is a kapujából kint lévő Hamar fölött a léc mellé ívelték a labdát, illetve a Bőcs hálóőre egyszer a felső lécre paskolta Sitku fejesét. 

Aztán leült a játék, tompán futballoztak a fehérváriak. 

A szünet után, az 51. percben a Pavlisics buktatásáért járó büntetőt Horváth értékesítette, 2-0. 

A félidő derekán a bőcsi Jeney úszta meg a kiállítást: edzője jobbnak látta még a piros lap előtt lecserélni a pályán és szóban is keményen "karatézó" védőt. 

A 73. percben Nagy lefutotta védőjét, majd Vujovics elé tálalt, aki 6 méterről a kapu közepébe lőtte a labdát, 3-0. 

A 80. percben tovább nőtt az előny: Nagy jobb oldali szabadrúgása után Koller 8 méterről fejelte a labdát a kapuba, 4-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!