A sztár Purovics a Videotonban?

Székesfehérvár - Információink szerint pénteken érkezett és tárgyalt a Videoton FC vezetőivel, majd szombaton a felcsúti tesztpályán vett részt az ilyenkor szokásos felmérésen a 24 éves, 194 centi magas középcsatár, a montenegrói Milan Purovics.

feol.hu

A futballista 2004 nyarán igazolt a Buducsnoszt Podgoricától a Crvena zvezdához, majd onnan a portugál Sporting Lisszabon 2007 júliusában 2,4 millió euróért megvásárolta. A portugál csapatban 15 bajnoki mérkőzésen 2 gólt szerzett, és több BL-csoportmérkőzésen is szerepelt. Ezt követően 2008 júliusában 1 millió euróért kölcsönadták a török Kayserispornak, ahol a töb-bi között a februári kéztörése után, idén május 30-án idegenben 3 gólt ért el a Genclerbirligi ellen. Purovics az U21-es montenegrói válogatottban 7 mérkőzésen 5 gólt szerzett, amíg a felnőtt nemzeti csapatban eddig nyolcszor lépett pályára. Ott a premierje 2007. március 24-én, a Magyarország elleni barátságos találkozón volt. Információink szerint az átigazolása ma megtörténhet, amennyiben a Vidi és a Sporting vezetői sikeresen megállapodnak a kölcsönadásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!