A PLT nehzéz sorsú fiatalokon segített

Négy nehéz helyzetben lévő fiatalon segített a Pannon Lapok Társasága (PLT) és olvasóik közös év végi jótékonysági akciója, amely komoly anyagi sikerrel zárult.

MTI

A PLT az év végi üzleti ajándékokra szánt pénzügyi keretét 2009-ben is a rászorulók számára kínálta fel. Idén azonban a jótékonysági akcióba négy megyei hírlapja - a veszprémi Napló, a Zalai Hírlap, a Vas Népe és a Fejér Megyei Hírlap - olvasóit is bevonták. Segítségükkel megyénként egy-egy nehéz helyzetben lévő fiatalt választottak ki, akiknek életét a lapok hasábjain bemutatták. Az olvasók egy bankszámlára fizethették be támogatásukat.
 Az akció várakozáson felül eredményesnek bizonyult: a PLT 1,2 millió forintos felajánlása mellett az egyéni és szervezeti adakozásokból 6 millió forint gyűlt össze.
A négy kiválasztott fiatal: három gyermek, aki súlyos műtét vagy utókezelés előtt áll és egy fogyatékos testvéreit egyedül nevelő fiatalember karácsony előtt kapta meg ünnepélyes keretek között a lapcsoport és olvasóik ajándékát.
A német WAZ médiacsoport tulajdonában lévő Pannon Lapok Társasága négy megye öt lapját adja ki, amelyeknek naponta 600 ezer olvasója van.

A Fejér Megyei hírlap olvasói egy beteg kisfiúnak, Koppánynak segítettek, akinek történetéről itt olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!