Fegyverrel raboltak ki egy kisboltot Fehérváron

Székesfehérvár - A Kelemen Béla utcában pénteken délelőtt kiraboltak egy kisboltot. A bűncselekmény elkövetője fegyvert használt és bántalmazta az üzlet tulajdonosát.

feol.hu

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő kora délután közölte: 10 óra 12 perckor érkezett a bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére arról, hogy Székesfehérváron, a Kelemen Béla utcában lévő egyik kisboltban fegyveres rablás történt.

Az elsődleges adatok alapján egy férfi fegyverrel a kezében ment be az üzletbe, majd miután bántalmazta a bolt tulajdonosát – aki egyedül tartózkodott az üzletben –, magához vette a bevételt, és gyalogosan távozott a helyszínről. A fegyvert nem használta.

A férfi világos színű dzsekit, fekete sapkát, fekete kesztyűt és fekete napszemüveget viselt. Ruházatát a rendőrök a bolttól nem messze később megtalálták, és lefoglalták.

A bántalmazott középkorú asszonyt mentő szállította be a Fejér Megyei Szent György Kórházba. Sérülése az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei és nyomozói – akik nyomkövető kutyát is bevetettek - nagy erőkkel keresik az elkövetőt.   

A helyszínen járva annyit sikerült megtudnunk, hogy vittek el pénzt, ám hogy mennyit, arról nincs információnk. A kisbolt forgalmas helyszínen van, egy panelház aljában, s éppen akkora, hogy két-három ember fér el benne. A rendőrség szemmel láthatóan nagy erőkkel keresi a tettest, nyomkereső kutyát is bevetettek. Mi magunk is tucatnyi rendőr társaságában követtük a kutyát, amely megkerülve egy háztömböt a garzonházig vezette a rendőröket. Ezután úgy tűnt, hogy a kutya elvesztette a nyomot.
A boltost mentő szállította a kórházba, de hogy vannak-e és milyen sérülései, arról ellentmondóan az információk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!