Már bankkártyával is fizethet a buszbérletért

Dunaújváros - Az elmúlt hetekben jelzett igényekhez igazodva, bankkártya-leolvasót helyeztek üzembe a Béke téren.

Pekarek János

A jövő hétfőtől, azaz január 23-tól kezdve akár bankkártyával is megvásárolhatják havi autóbuszbérletüket vagy elővételi menetjegyüket az Alba Volán dunaújvárosi üzemegységének utasai a cég Béke téri pénztárainál.

Mint Erdős Sándor üzemigazgató lapunknak elmondta: az új szolgáltatást eddig igény hiányában nem vezették be  de miután az elmúlt hetekben több utasuk is kifogásolta, hogy csak készpénzért vásárolhat, ezért úgy döntöttek, hogy haladnak a korral és az igényekkel. Vagyis: bankkártya lehúzásával is lehet fizetni ezután, náluk is.

A Béke téri állomásunk pénztárában, mind a három, az Építők útjára néző pénztárablaknál igénybe vehetik új szolgáltatásunkat az utasok!  mondta az üzemigazgató.  A kártya-elfogadóhelyek kiépítésével csakis utasaink kényelmét és igényeit szeretnénk kiszolgálni  említette Erdős Sándor.  Természetesen, aki úgy óhajtja, a jövőben is fizethet készpénzzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!