Műjégpálya a Zichy ligetben

Székesfehérvár - Korcsolyapálya nyílt a belváros közvetlen közelében, a Zichy ligetben, a zenepavilon körül. Amíg az időjárás engedi, nyitva lesz reggeltől este tízig. Fizetni persze kell a műjég használatáért.

Tribolt Lajos

Városi támogatással, magánvállalkozásban nyílt meg a Kori-liget nevű műjégpálya a megyeszékhely Zichy ligetében a zenepavilon körül.
A csütörtök esti megnyitón Cser-Palkovics András polgármester azt mondta, azért támogatták ezt a projektet is, mert élhető várost szeretnének. Fiatal vállalkozók, fiataloknak csinálták a pályát, amely addig lesz nyitva, ameddig az időjárás engedi. A polgármester egyébként nem ment a jégre, bevallása szerint most először sajnálta, hogy nem tud korcsolyázni. A megnyitó előtt  Lovas Petra, Fehérvár hangja énekelt.
A vállalkozók nevében megszólaló Bekő Kata elmondta, hogy főleg gyerekeknek szánják a jégpályát, de felnőttek is nyugodtan jöhetnek. A helyszínen ingyenes öltöző és mellékhelyiség, büfé, a jégpálya közepén pedig drink-bár várja a látogatókat.
A jégpálya természetesen nem ingyenes, hiszen vállalkozásban működtetik. A belépő ciklusra szól, 8-13, 13-18, 18-22 óra közötti időpontokban.
 A megnyitó végén Faragó Franciska műkorcsolyázó tartott bemutatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!