KEK-mérkőzés előtt az Alcoa - Megjött, edzett is az Üsküdar

Székesfehérvár - A női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájában az Alcoa FKC szombaton 20 órától játszik az Üsküdar csapatával. Amely ma este edzett is a sportcsarnokban.

Matók János

Köszönhetően az Albacomppal való egyeztetésnek, minden bizonnyal telt ház lesz  a 20 órakor kezdődő  Alcoa FKC-Üsküdar BSK női kézilabda KEK-mérkőzésen a Köfém Sportcsarnokban. Az érkezők első lépésként tombolát vásárolhatnak, amelynek a teljes bevételét a klub a seregélyesi beteg kisfiú, Kovács Barnabás gyógyításának az elősegítésére ajánl fel. A húzást a szünetben tartják, s a többi között a fődíj Horváth Bernadett dedikált meze lesz.
Remélhetően az első félidőben az FKC már jelentős előnyre tesz majd szert, ezzel is fokozva a szurkolók hangulatát. Persze, ehhez a jó és egyenletes játék is szükségeltetik, mert azért a több török válogatottal rendelkező  Üsküdar  - amely pénteken este érkezett Fehérvárra, s gyakorolt is a mérkőzés helyszínén - nem lebecsülendő ellenfél.
- Különösen a balátlövő Betül Yilmazra hívnám fel a figyelmet, mert ő az egyik meghatározó játékosa csapatának. A látottak alapján hektikus, hullámzó az Üsküdar teljesítménye, de nem becsüljük le őket - mondta Mihály Attila, az FKC vezetőedzője.
- Nekünk, a mi játékosainknak saját magukat kell a lehető legjobban megvalósítaniuk a pályán. Egy mérkőzésen vannak jó és gyengébb periódusok is, ez utóbbit a lehető legrövidebb időszakra kell leszűkíteni a várt siker érdekében. Megjegyzem, azt kizártnak tartom, hogy a törökök a gyors játékunkra felkészüljenek  - tette hozzá Siti Beáta, Mihály munkatársa.
- Meg sem fordul a fejünkben, hogy gyenge ellenfél lesz a török csapat, így nagy csatára számítok.  Ám  reméljük,  hogy hazai pályán sikerül olyan  előnyt kicsikarnunk, amely birtokában a visszavágó után továbbjutunk -  mondta a kapus, Szikora Melinda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!