A királynő látogatása

Székesfehérvár - A Mikkamakka játszóházban készített koronát a gyermekeknek Dobos Petra, a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője cím birtokosa, aki imádja a kicsiket!

Házi Péter

- Nagyon örülök annak, hogy nagy családban nőttem fel, hárman vagyunk testvérek, s bizony egész nagy a korkülönbség köztünk. A nővéremnek például februárban lesz hároméves a kisfia, Levente. Korábban is nagyon szerettem a kicsikkel foglalkozni, de amióta ő megszületett, igyekszem nagyon sok időt velük együtt tölteni -  mondja Dobos Petra, a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője cím idei nyertese, akit tehát nem véletlenül hívott a Csemete Alapítvány a Mikkamakka játszóházba: gyönyörű színes, gyöngyökkel kirakott kis koronákat készítettek a gyermekek a szépségkirálynő segítségével, aki egy mesét is felolvasott nekik. Petra édesanyja óvodapedagógus, így Fehérvár Szépe a családból is magával hozta a gyermekcentrikus látásmódot.
- A tervünk az, hogy minden hónapban egy-egy érdekes, híres embert hívunk meg, akiknek a gyermekek nem csak a kérdéseiket tehetik fel, hanem akikkel együtt is játszhatnak - tudtuk meg Sárközi Valériától, a Csemete Alapítvány szakmai vezetőjétől, aki szerint a kisgyermekek nagyon nyitottak tudnak lenni. Így volt ez tegnap is, nagyon hamar maguk közé fogadták Petrát, aki  saját bevallása szerint  nagyon szeretne anya lenni. Ehhez persze meg kell találnia a megfelelő társat, le kell diplomáznia, és egy jó állás sem lenne az utolsó.
- Amióta  a saját lábamra álltam Szombathelyen, nagyon jól érzem magam, és a céljaimat is egyre jobban látom - fogalmazott Petra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!