Reggeli torna Katus Attilával

Szabadbattyán - A szülőknek vérnyomást és vércukorértéket mértek az egészségnapon, a gyerekek gyümölcs- és zöldségsalátát készítettek, s szó esett a helyes táplálékozásról is.

V. Varga József

Katus Attila fitnesz-világbajnok megmozgatott kicsit és nagyot a kedd reggeli tornán. A gyerekek frappánsan válaszoltak a bajnok kérdéseire, vidám szorgalommal követték minden mozdulatát, a legügyesebbeknek fekvőtámasz dukált - nem büntetésként, hanem kitüntetésként. Attila lelkesedése, derűssége magával ragadta az ovisokat, egy ismert ember példája nyomán tapasztalták meg örömet hozó mivoltát, érezhettek rá játékosan a mozgás és a sport fontosságára. A Cifrakert Óvoda alapításának 50. évfordulóját hétfőtől péntekig jubileumi héten ünneplik a településen: játék- és egészségnappal, mesejátékkal és táncházzal, ünnepi műsorral és kiállítás-megnyitóval. A szerdai nap mottója: „Szeresd a fát!” - központban a természetvédelemmel és a környezetvédelemmel. A gyerekek rendbe teszik a játszóudvarokat, takarítanak és szelektíven gyűjtik a hulladékot. Az emlékfát 11 órakor ültetik el, és az időkapszulát is elhelyezik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!