Rajzold le az iskoládat! Pályáztat kisdiákoknak

Székesfehérvár - Az István Király Általános Iskola rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákoknak. Az intézményben a leendő iskolások számára is szerveznek foglalkozásokat.

feol.hu

Fehérváron vagyok iskolás címmel hirdet rajzversenyt székesfehérvári diákoknak az István Király Általános Iskola. A pályázóknak saját iskolájukat kell ábrázolniuk, eredményhirdetés november végén lesz. A rajzverseny célja, hogy a gyerekek kifejezzék kötődésüket tanintézményük iránt. Ábrázolhatják az iskolát vagy a városnak egy olyan pontját, melyhez kapcsolódik az intézményük. Az A4-es méretű rajzokból akár kettőt is beküldhetnek a témáknak megfelelően november 21-ig. Az alsósokat és a felsősöket külön értékeli a zsűri, az ünnepélyes díjátadásra pedig november 28-án kerül sor az iskolában.

A Felkészülni, vigyázz, suli! című foglalkozás-sorozatra az óvodásokat és szüleiket várják. A leendő első osztályos gyerekek részt vehetnek népi és interaktív játékokon, agyagozáson, sportfoglalkozáson. Havonta egy-egy ilyen napra kerül sor, a következőt október 26-án, szerdán tartják 15.30 órától. Az istvánosok angol nyelvi felkészítőket is szerveznek szerdánként 16.00 órától, ugyancsak ovisoknak.  A gyerekek itt játékos módon ismerkednek az idegen nyelvvel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!