Betlehemi szép csillag - ismét lehet pályázni

Székesfehérvár - A Fehérvári Kézművesek Egyesülete, az Öreghegyi Magyarok Nagyasszonya plébánia és a Szent István Művelődési Ház idén is meghirdeti a Betlehemi szép csillag pályázatot, amelynek célja, hogy segítse a Jézus születésének ünnepére való méltó felkészülést, éltesse és felmutassa a magyar szakrális népművészet gazdag hagyományait, ösztönözze az alkotó kedvet.

Fejér Megyei Hírlap

 A pályázaton ifjúsági és felnőtt kategóriában hivatásos kézművesek, és műkedvelő alkotók, alkotócsoportok egyaránt részt vehetnek. Nevezni lehet természetes anyagokból (textil, üveg, fa, papír, csutka, csuhé, vessző, fém, agyag, gyapjú, bőr, élelmiszer stb.) kizárólag kézműves kivitelezéssel készült betlehemi jelenetekkel.
 A pályázatra maximum 3 tárgy adható be, amelyek előzőleg más kiállításokon még nem szerepeltek. A pályaműveket november 21-én és 22-én 9-17 óráig várják a Szent István Művelődési Házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!