Fezen - Már épülnek a színpadok

Székesfehérvár - Gőzerővel folyik a Fezen területén az építkezés. A legtöbb színpad már "testet öltött", s az egykori Bahnhof épülete, a Fezen Klub berendezése is körvonalazódik.

Lovász Lilla

Védősisakos munkások és biztonsági őrök között vezet az utunk a Fehérvári Zenei Napok területén. Nagy a nyüzsgés, egy-egy színpadon csapatmunkában rakják egymásra a fémelemeket, közben folyamatosan jönnek-mennek a kamionok, kisteherautók. A nagyszínpad előtt találkozunk Kovács Tónival, a Fezen főrendezőjével, aki gyorsan végigvezet bennünket a területen, de már siet is tovább: sok az intéznivaló két nappal a start előtt.

Helyét Fejér Tamás, a Zenei Napok sajtókapcsolatokért felelős munkatársa veszi át, tőle tudjuk meg, hogy a sörsátrak egyike az a matuzsálem-korú építmény, ami az 1997-es első rendezvény óta minden egyes fesztiválon "szerepelt". A szabadtéri terület idén nem olyan nagy, mint tavaly, hiszen egy focipályán kellett elhelyezni a színpadokat. Mögöttük egy kicsit nyugisabb, félreeső részen lesz a sátorral érkezők helye, szóval korai alvásról nem nagyon lehet szó (de nem is ezért érkeznek a vendégek...) 

Ugyanakkor közvetlenül a Máv-pálya mellett ott van a Fezen Klub, azaz az egykori Bahnhof épülete, amiben három helyszín is várja majd a bulizókat: a földszinti nagyterem, a kis klubhelyiség és a terasz. Összességében tehát egy családias légkörű, de mégis nagy befogadóképességű fesztiválra érkezik majd csütörtökön a közönség.

Fezen dosszié ide kattintva!

A Fezen honlapja ide kattintva érhető el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!