Díszpolgári cím Kászon polgármesterének

Lepsény - A nagyközségi kitüntetéseket augusztus huszadika előestéjén, ünnepélyes képviselő-testületi ülésen adták át a művelődési háznál.

V. Varga József

A képviselő-testület posztumusz díszpolgári címet adományozott a település szülöttjének, Kovács Jenő professzornak (állatorvosi gyógyszertan), a kitüntetést özvegye, Éva asszony vette át az emléktábla-avató ünnepségen. Díszpolgári címet kapott Hanga Sándorné nyugalmazott pedagógus és András Zoltán, Kászon polgármestere. Az erdélyi testvértelepüléssel idén tízéves a kapcsolat, az elöljáró az oklevelet október 23-án veszi át.
  
Emlékplakettel díjazták idős Zsoldos István helyi vállalkozót és Májer István ÁMK-igazgatót.


  
Lepsényért elismerő oklevelet kapott az ÁMK Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény, valamint az ÁMK Napraforgó Óvoda pedagógus közössége, a Lepsényért Közalapítvány, Bánfalviné Veres Andrea, Demény István, Márkus József, Mészár Istvánné, Rozmann Ferencné, Strobl Józsefné, Tarlacz Józsefné, Tóth Lilla Éva, Tóth Enikő Melinda, Vörösné
Orszáczky Edit és Zsoldosné Varga Lívia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!