Több százezres lopás egy ékszerüzletből - keresik a gyanús párost

A bicskei nyomozók lopás miatt keresnek egy férfit és egy nőt, akik a rendelkezésre álló adatok alapján figyelem-eltereléses módszerrel több százezer forint értékben ékszert tulajdonítottak el egy üzletből. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

feol.hu

 

A feltételezett elkövetőkről az üzlet belső kamerája képeket rögzített. A felvételeken látható ismeretlen pár 2011. június 8-án 11:30 óra körüli időben Bicskén, egy, a Csabdi úton lévő üzletben az eladó figyelmét elterelve különböző arany ékszereket tulajdonított el. A lopással okozott kár eléri a háromszázezer forintot.

 

 

A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói a lakosság segítségét kérik a képeken látható ismeretlen férfi és nő személyazonosságának megállapításához – közölte kedden R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.
A nyomozók kérik, aki felismeri a két személyt, és azonosításukban, esetleg jelenlegi tartózkodási helyük megállapításában a hatóság segítségére tud lenni, jelezze azt a 22/566-020-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét. Bejelentés személyesen a rendőrkapitányság épületében, Bicske, Kisfaludy utca 56. szám alatt tehető.

Még több fotó a párosról itt, a rendőrség honlapján!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!