Nemzetközi motoros találkozó Polgárdiban

Azt mondják a szervezők, ha megállsz majd egy ponton a felvonuláson, mintegy fél órán keresztül csak motorokat fogsz látni. A Fekete Sas nemzetközi motoros party - több ezer résztvevővel - csütörtökön este koncertekkel nyitott a volt szovjet laktanya területén.

V. Varga József

 A polgárdi Fekete Sas Motoros Club immár 17. motoros találkozója vasárnapig zúz a városban és közvetlen környékén. A programok az eddigi jól bevált receptet követik: vasak, zene és buli. A nagyszabású motoros felvonulás szombaton délután fél hattól dönget a városban, utána megáldják a motorosokat, és a hagyományos szénatúrás sem marad el

Péntek: Ivóverseny és egyebek Koncertek 20 órától: Cool Head Klan, Kiss For Ever, Blues Company.

Szombat: Délelőtti lazítás, veteránmotorok kiállítása, Streetfighter-show, extrém állatságok. 17 óra 30: Motoros felvonulás a városban, áldás a motorosokra. Szénatúrás még mindig, tombola. Koncertek 20 órától: Hollywood Rose (Guns N’ Roses tribute band), Piramis, Grimasz Band. Sztriptíz-show.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!