Megkerült az eltűnt Sedlák Eszter

Székesfehérvár - A rendőrség egy tizenhárom éves lányt keresett, aki még július 22-én távozott otthonából ismeretlen helyre. A gyermek személyleírása alapján a lakosság segítségét kérték. A fiatal egy hét múlva maga jelentkezett a rendőrségen.

feol.hu

Július 29., péntek - A lány jelentkezett a rendőrségen

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken késő délután közölte: visszavonják a lány ellen kiadott körözést, mert miután megtudta, hogy keresik, önként jelentkezett a rendőrségen.

Eltűnt Sedlák Eszter

A rendőrség egy tizenhárom éves lányt keres, aki még pénteken távozott otthonából ismeretlen helyre. A gyermek személyleírása alapján a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 13 éves Sedlák Eszter Zitát, aki székesfehérvári otthonából július 22-én távozott ismeretlen helyre, és azóta nem tudni, hol tartózkodik - tudtuk meg szerdán R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől.

 

Sedlák Eszter (szül.: Székesfehérvár, 1997.08.18.) személyleírása: 169 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű kislány. 13 éves, azonban koránál jóval idősebbnek néz ki. Hátközép alá érő hosszú szőke haja, kék szeme van. Ruházata az eltűnéskor: kék színű, testhez álló farmernadrág, fehér blúz, szürke színű kapucnis pulóver, fehér talpú Nike sportcipő fekete felsőrésszel.
Nála lévő tárgyak: Fila márkájú válltáska, benne pipere és személyes dolgai, egy fekete színű nubuk bőrből készült, kb.14 cm-es sarkú, 38-as méretű, elől rácsosra kivágott magassarkú cipő, illetve két fehér köves ezüst gyűrű. Az egyik sor apró köves, a másikon egy nagy kő van. Ezen kívül nála volt a mobiltelefonja, de kedd reggel óta már nem kapcsolható.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság mellett a kislány édesanyja is a lakosság segítségét kéri. Aki bármit tud Eszter jelenlegi hollétére vonatkozóan, kérjük értesítse a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot munkaidőben a 22/541-600-as központi szám 2227-es mellékállomásán, vagy jelezze a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!