A zsűri kiválasztotta a legszebb tizennyolc lányt

Székesfehérvár - Hamarosan lapunkban is bemutatjuk azokat a szépségeket, akik a csütörtöki elődöntőn bejutottak a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntőjébe.

Házi Péter

Barátok, barátnők, sőt nagyszülők hada várta izgatottan a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője Szépségverseny csütörtök este megtartott elödöntőjének eredményét, ahol eldőlt, ki az a tizennyolc ifjú hölgy, aki bejutott a döntőbe, s így megkezdheti a több héten át tartó felkészítést, edzést, hogy aztán az augusztus végi nagy eseményen  tényleg a legjobb formáját mutathassa.  Mórról valahogy  mindig sok lány érkezik a versenyre, így volt ez idén, sőt, mint kiderült, az idei nevezők jó barátságban vannak a tavaly indulókkal. Egy ifjú hölgy Várpalotáról, egy másik pedig Budapestről érkezett, többségében azonban megyénk lakói a lányok.


Amíg tavalyelőtt a rendőri pálya, tavaly pedig a pszichológus szakma volt a sláger, idén jóval nagyobb volt a szórás, már ami a lányok jövőbeni elképzeléseit illette: volt, aki saját galériát szeretne nyitni, más Ausztriában lenne felszolgáló, de olyan is akadt, aki azzal a határozott elszánással jött az elődöntőre, hogy ő márpedig  megnyeri a versenyt. Erre azért még várnia kell, hiszen a döntőbe jutott szépségeket lapunk is bemutatja hamarosan, s a jó szokáshoz híven idén is szavazhatnak olvasóink, ki legyen a legszebb. A zsűriben ott ült a jelenlegi Fehérvár Szépe, Pálinkás Dorina, aki nem csak mosolyával nyugtatta az olykor igencsak izguló versenyzőket, de biztató szavaival is próbálta őket átsegíteni az idegességen.
Olykor nehéz sorsokkal is találkozott a zsűri, volt, akinek beteg nagyszülőjét kellett hónapokon át ápolnia, más egy gyermekotthonban próbál segíteni az ott élőknek, és olyan is volt, aki komoly betegsége ellenére jött el a megmérettetésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!