Új helyszínről rajtol a Critical Mass

Székesfehérvár - A leginkább megjegyeznivaló változás az idei fehérvári Critical Mass-szal kapcsolatban, hogy több év gyakorlatától eltérően a Bregyó szabadidőközpontban rendezik.

Kocsis Noémi

 

A helyi drótszamarasok, gördeszkások és egyéb, motorhajtás nélkül közlekedő alternatív közlekedési eszközök az idei tavaszi Critical Mass felvonulásra a Bregyó szabadidőközpontból indulnak április 23-án, szombaton délután. A 14 órás gyülekező alatt  gyermekügyességi versenyekkel és triálbemutatók megcsodálásával foglalhatják el magukat az érkezők, a menet 17 órakor a következő útvonalon halad: Bregyó-köz - Szent Vendel utca - Móri út - Dózsa György utca - Szekfű Gyula utca - Széna tér  - Gáz utca - Budai út - Piac tér - Palotai út  - Ligetsor - Bregyó-köz, ahol körülbelül 18 órakor, az érkezés után bringaemeléssel ünneplik az alternatív városi közlekedést a résztvevők. A túlzott motorizáció ellen tiltakozó felvonulás afterpartiját a Műhely kávéházban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!