Tűzből mentették a lakókat, egy lakás égett Fehérváron

FMH - Egy székesfehérvári, háromemeletes társasház legfelső szintjén gyulladt ki kedden késő délután egy lakás. Az eddig ismeretlen okból keletkezett tűzből a fehérvári tűzoltók három embert mentettek ki.

feol.hu

 

A sérültek égési sérüléseket szenvedtek - tudtuk meg. A Művészetek Háza (volt Barátság Háza) mögötti Csitáry G. Emil utcai egyik lakóházából az utcára menekültek a lakók. A lánglovagok a tüzet eloltották, az utómunkálatok sokáig tartottak.   

Az MTI információi szerint egy súlyos és két könnyű sérült van. A tűzoltók átszellőztették a háromemeletes, 11 lakásos épületet - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.
Budai Imrének, a mentőszolgálat szolgálatvezetőjének elsődleges információja szerint az egyik sérült a testfelületének 30 százalékán égett meg, a másik kettő 10-10 százalékos égési sérülést szenvedett. Mindhármukat kórházba vitték. 
A tűz II-es, kiemelt fokozatú volt. Arról, hogy az átszellőztetés után mikor térhetnek vissza otthonukba a ház lakói, az épület átvizsgálása után döntenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!