Jótékonysági bált szervez a Lions klub

Székesfehérvár - Jótékonysági bált szervez szombaton a megyeszékhelyen működő Lions klub. A bevételt a vakok és gyengénlátók országos kulturális találkozójára fordítják.

B. Kiss László

November 13-án, szomabbaton jótékonysági bált rendez a Székesfehérvári Első Lions Klub a Szent István Művelődési Ház dísztermében. A bál védnökei Spányi Antal megyéspüspök, és Cser-Palkovics András, a megyeszékhely polgármestere. A bálon fellépnek a Vörösmarty Színház művészei, illetve a Felicita táncegyüttes  tagjai, a vacsora a legkényesebb ízlésnek is megfelel, a zenéről pedig a SárMoor zenekar gondoskodik. Mindezt a klub elnöke, Kirst László mondta el a szerdai sajtótájékoztatón. A bál bevételét teljes egészében a jövő tavasszal esedékes  VAGYOK   a Vakok és Gyengénlátók Országos Művészeti és Kulturális Talákozójának   megszervezésére fordítja a tizenegy éve alakult civil szervezet. A karitatív tevékenységet végző Lions klubok nemzetközivé terebélyesedett mozgalma százesztendős múltra tekint vissza. Hazánkban  mintegy ötven klub működik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!