Demjén Ferenc pólójára licitálhatnak a rajongók

Székesfehérvár - Szombaton, 19.30 órakor kezdődik az Alba Regia Sportcentrumban a jótékonysági Demjén-koncert, amelynek az a célja, hogy mindenki szórakozva segítsen.

Silye Sándor

Demjén Ferenc, e hon könnyűzenei ikonja lép fel a koncerten, amelyet a Fejér Megyei Hírlap is támogat. Az október 23-i ünnep alkalmával kitüntetett zenész fontosnak tartja, hogy sokan összefogjanak mások szomorúságát enyhíteni. Demjén Ferenc jó példával jár elől. Amellett, hogy társaival  ingyen lép fel, ő maga is felajánlott egy relikviát, amelyre licitálni lehet. Az ebből befolyt összeget is átadják szombat este a székesfehérvári koncerten jelen lévő Tili Károly, kolontári polgármesternek. Demjén a 2007-es  év végén, a Papp László Sportarénában megrendezett fellépésén viselt pólóját ajánlotta fel segítő rajongóknak.  A pólót a helyszínen szerezhetik meg a gyűjtők, a koncert előtt megrendezett licitálás alkalmával. Aki többet igér, az viszi, és segít a kolontáriaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!