Ittasan fetrengett, majd fegyverhasználattal fenyegetett egy férfi

FMH – Egy ittas lajoskomáromi férfi csütörtökön azzal fenyegetőzött egy családi veszekedés során, hogy fegyvere van és használni is fogja. A hozzátartozók rendőrt hívtak.

feol.hu

A család elmondása szerint a 44 éves férfi állítólagos fegyverével fenyegetőzött a veszekedés során, ám a kiérkező rendőrökkel szemben nem tanúsított ellenállást. A járőrök a garázsban megtalálták a férfi által emlegetett fegyvert és lőszereket is leltek, amelyeket szakértői vizsgálatra lefoglaltak. Az ittas férfit gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt – közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kiderült, hogy a férfivel szemben a héten már kétszer intézkedtek a rendőrök, mindkét alkalommal a 64-es főúton találtak rá. A férfi ittas, magatehetetlen állapotban feküdt az árokban, magára és a főúton közlekedőkre nézve egyaránt veszélyes volt. A helyszínre kért mentő személyzete is kórházba szállítását látta indokoltnak, így a férfi ott kötött ki – tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!