A Vidi várható kezdő tizenegye a Maribor ellen

Felcsút - A labdarúgó Európa Liga selejtezőjének a 2. fordulójában, csütörtökön este a Videoton FC is pályára lép, az ellenfél a szlovén NK Maribor lesz.

Matók János

 

Miután a Sóstói Stadion gyepszőnyegének a felújítása a korábbi mostoha időjárás miatt nem fejeződött be, így a Vidi pályaválasztóként a győri ETO Parkban rendezi a 20.30-kor kezdődő találkozót. A cél pedig nem más, mint túljutni a Mariboron - a visszavágó jövő csütörtökön szintén 20.30-kor kezdődik -, s azzal együtt még további két selejtező körön, mert akkor már az EL csoportkörében folytathatná tovább a Vidi.
A piros-kékek szerdán 18 órától a felcsúti technikai központban tartották a mérkőzés előtti utolsó edzésüket. A tréning előtt, 17 órától rendezte az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatót a fehérvári klub, Mezey György vezetőedző és Farkas Balázs csapatkapitány részvételével. Azon megjelent Garancsi István tulajdonos is, aki később, a taktikai értekezlet elején köszöntötte a csapatot.
Mezey elmondta, hogy a Vidi életében ünnepnap lesz a csütörtöki, hiszen a klub legutóbb 4 éve szerepelt a nemzetközi porondon. A mesteredző a Maribort veszélyes és egységes csapatnak könyvelte el, amely a jó közepes európai szintet képviseli. Jó a védelme, erős a középpályás sora, de a legnagyobb erőssége a támadó Tavares. Akármilyen összeállításban is szerepel a Maribor, markáns csapat benyomását kelti. Ami az esélyeket illeti, Mezey szerint most kiegyenlített, ellenben a Sóstói Stadionban más lenne a helyzet. Ami az összeállítást illeti, vélhetően a Bozsovics -Andics, Lipták, Horváth, Elek  Gosztonyi, Sándor, Polonkai -Nikolics, Alves tizenegy kezd.

 Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!