A segítőknek is szükségük van segítségre

Székesfehérvár - Egy uniós pályázat nyerteseként régiós szakmai támogató hálózatot épít ki a közép-dunántúl szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szakemberek ismereteinek, kompetenciájának fejlesztéséhez az Érted Veled Egyesület és a fehérvári kistérségi szociális alapszolgáltatási központ.

Klecska Ernő

Vincze Erika, a program szakmai vezetője kiemelte: a program azokra a nehéz helyzetekre ad segítséget, amivel a terepen dolgozó szociális területen dolgozók nap mint nap találkoznak. Szokoli Erzsébet, a szociális alapszolgáltatási központ vezetője fontosnak nevezte, hogy azok a szociális munkások, akik rászorultakon segítenek, fenntartótól függetlenül kapják meg a szükséges támogatásokat. A székesfehérvári önkormányzat azt tervezi, hogy saját szociális koncepciójába is beépíti a pályázat által elért eredményeket - mondta a sajtótájékoztatón Warvasovszky Tihamér polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!