Közel ötezer plüssállat repült a jégre

Csaknem négy és fél ezer plüssállatot dobtak a jégre a szurkolók a vasárnapi magyar-norvég jégkorong-mérkőzés első hazai gólját követően.

MTI

A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint a hokisok csütörtökön adták át a 4451 játékot a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeinek, valamint Böjte Csaba Alapítványának és a Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthon lakóinak.
"Nagyon-nagyon igyekeztünk, hogy mind a szurkolóknak, mind a gyerekeknek örömet szerezzünk, ezért fokozott erőbedobással hajtottunk az első gólért - nyilatkozta Ladányi Balázs, a válogatott játékosa, aki a Pannon Kupa vasárnapi összecsapásán az említett találatot jegyezte. - A sok kis boldog arc látványa hihetetlen élmény volt, és olyan erőt adott, ami biztosan ki fog tartani a világbajnokságig is, amelyen remélem, kiváló teljesítményt tudunk majd nyújtani."
A magyar jégkorong-válogatott szombattól a feljutás reményében Szlovéniában szerepel a Divízió I-es vb-n, s a házigazdák mellett a britekkel, a dél-koreaiakkal, a lengyelekkel és a horvátokkal találkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!