Rablót fogott a szabadnapos rendőr

Budapest - Bankfiókot próbált meg kirabolni egy férfi a fővárosban, egy VI. kerületi bevásárlóközpontban szombat délután, de a helyszínen tartózkodó, szabadnapos rendőr a biztonsági őrök segítségével elfogta. Az MTI úgy tudja, hogy a rablási kísérlet a Westendben történt.

MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján közöltek szerint az egyik biztonsági céghez érkezett riasztás, amely szerint Budapesten, a VI. kerület egyik bevásárlóközpontjában lévő pénzintézetben rablást kíséreltek meg.
Egy férfi ment be délután a bankfiókba, és egy papírlapot csúsztatott az alkalmazott elé, amelyen az állt, hogy a bevételt követeli. Az alkalmazott megnyomta a pánikgombot, mire a gyanúsított megpróbált elmenekülni.
A helyszínen tartózkodott a XIII. kerületi rendőrkapitányság egyik szabadnapos munkatársa, akinek gyanús lett a férfi viselkedése és ruházata (sapkát, sálat, kesztyűt viselt). A szolgálaton kívüli rendőr a helyszínre érkező biztonsági őrök segítségével elfogta a férfit. A férfi ruházatát átvizsgálva egy kést találtak nála a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!