Meglepetés: 112 ezres gázszámlát kapott egy idős asszony

Nem hitt a szemének Balogh Imréné, amikor kézbe vette a 112 ezer forintos gázszámlát, melyet az E.ON Zrt. küldött ki neki. Ha két hónapig egy falatot sem enne a 79 éves asszony, akkor sem tudná kifizetni az összeget.

zaol.hu

Balogh Imréné, Mariska néni 112 ezres számlája nem egyedi, többen is az átlagos gázfogyasztás dupláját vagy tripláját találják  látják a csekken, s egyre többen keresik fel lapunkat, hogy elmondják, felháborítónak tartják az E.ON magatartását azokkal szemben, akik másik gázszolgáltatóval kívánnak szerződni.

 - Tavaly év végén kötöttem szerződést egy új szolgáltatóval, mivel 20 forinttal olcsóbban adják a gázt, nekem pedig minden fillér megtakarítás sokat jelent - hangsúlyozta a zalaszentbalázsi kisnyugdíjas. - Korábban 20 ezer forintos átalánydíjat fizettem, éppen ezért arra gondoltam, hogy az utolsó E.ON-os számlám is körülbelül ekkora összeget tartalmaz majd.

- Erre ideküldtek egy 112 ezer forintos csekket! Ha két hónapig egy falatot sem ennék, akkor sem tudnám kifizetni ezt a hatalmas összeget - pityeredett el az amúgy nagy családi házban élő asszony.

 További részletek a zalaihirlap.hu-n!

Ezek is érdekelhetik