Nem botlott a Kecskemét ellen a listavezető Videoton (frissítve)

Székesfehérvár - Az éllovas pozícióját megőrző Videoton hazai pályán magabiztosan nyert a találkozót kilenc emberrel befejező Kecskemét ellen a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

MTI/AP

Videoton FC-Kecskeméti TE-ERECO 2-0 (1-0)

Székesfehérvár, 3200 néző, V: Bede

gólszerzők: Polonkai (40.), Alves (60.) 

kiállítva: Csordás (58.), Alempijevic (90.)

sárga lap: Elek (32.), Horváth G. (46.), illetve Gyagya (38.), Bori (61.), Lambulic (88.)

Videoton:
    ---------
Sebők - Andic, Lipták, Horváth G., Elek - Sándor, Farkas I B., Polonkai (Szakály D. 72.) - Nagy D. (Ponczók 85.), Sitku (Nikolic 66.), Alves

Kecskemét:
    ----------
Lazareanu - Schindler, Gyagya, Lambulic, Farkas I. (Kokot 76.) - Bagi, Cukic, Vörös (Alempijevic 70.), Bori - Montvai (Simon A. 69.), Csordás

Az éjszakai esőzésnek köszönhetően mély talajú pályán a fehérvári piros-kékek 2-0 (1-0) arányú győzelmet arattak.

Az első gólt a 40. percben Polonkai lőtte 5 méterről a kapuba, a másodikat pedig az 58. percben Alves szintén 5 méterről.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Bede játékvezető az 58. percben Csordást, majd a 90. percben Alempijevicset kiállította a Kecskemétből. Viszont a fehérvári Horváth megkapta az ötödik sárga lapját, így jövő szombaton nem léphet pályára a Diósgyőr elleni idegenbeli találkozón. Amelyet nem pénteken rendeznek, hiszen a Vidi három olimpiai válogatott futballistája csütörtökön este érkezik Ferihegyre, az olaszok elleni olimpiai selejtező-mérkőzésről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!