Magyarok Nyilai - titkos felvétel is készült?

Az egyik kereskedelmi csatorna egy titokban készült felvétellel állt elő szerda esti híradójában amelyen a Magyarok Nyilai egyik állítólagos tagja beszél az általuk elkövetett cselekményekről.

feol.hu

A felvételen szereplő személy azt állítja, ő a  Magyarok Nyilai tagja, s elismeri, ők verték meg Csintalan Sándor műsorvezetőt, ők dobtak Molotov-koktélt országgyűlési képviselők házára, és ők robbantottak Szilvássy György nyaralójánál. A felvétel egyik szereplője azt állítja, bevonták abba a merényletbe, amit Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő ellen terveztek.

Ecsődi László (MSZP) Fejér megyei országgyűlési képviselő szerkesztőségünk munkatársától értesült szerda este a hírről. Kifejtette, bízik benne, hogy minden ügy normálisan megoldható. Sajnálatosnak tartja, hogy húsz esztendővel a rendszerváltás után a véleményeket ilyen módon, a politikai terrorizmus útján kívánják befolyásolni. Bízik abban is, hogy Magyarország - történelmi múltja okán - nem lesz vevő erre. Nyilvánvalóan családjában nehéz megmagyarázni ezt a helyzetet, már a felnőtteknek is, de elsősorban a gyereknek, unokáknak, kicsiknek kell okosan elmondani, hogy nem kell félni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!