Piros lap Arany Tamásnak! Végleg kizárták a keretből a népszerű sporit

Székesfehérvár - Az MLSZ játékvezetői bizottságának az elnöksége úgy döntött, hogy Arany Tamást kizárja az országos keretből, amíg oda felkerült a csókakői Kovács J. Zoltán.

Matók János

A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának az elnöksége ma úgy döntött, hogy az országos keretben 1992 óta közreműködő móri Arany Tamást kizárja onnan, amíg az eddig zömmel az NB II-ben dirigáló, a csókakői illetőségű,  civilben belügyi dolgozó  Kovács   J. Zoltán felkerült oda.
- Az elnökségi ülés közben hívott telefonon Vágner László jb-elnök, aki arról tájékoztatott, hogy van egy rossz és egy jó híre. A rossz: 17 év után kikerültem a keretből, így 185 élvonalbeli találkozó után sem az NB I-ben, sem pedig az NB II-ben nem vezethetek.  A jó pedig Fejér megyei szempontból az,  hogy a csókakői Kovács J. Zoltán felkerült az NB I-es keretbe. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, hiszen elméletileg talán az NB III-ban és a megyei bajnokságban vezethetnék, de ezt a lehetőséget nem veszem el a fiatalok elől. Viszont az utánpótlás korosztályban, az U17-es és az U19-es  mérkőzéseken továbbra is szívesen vezetnék - mondta megkeresésünkre Arany Tamás, az immár volt, de  népszerű spori.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!