Bosszú: le akarta szorítani, többször belerohant felesége autójába!

Furcsa módon akarta elrendezni a feleségével kialakult nézeteltérést egy férj: autójával üldözni kezdte az asszonyt, majd hátulról többszöt nekihajtott.

feol.hu

Egy asszony telefonált be a rendőrségi ügyeletre kora délután, hogy Martonvásárban kocsival követi a férje, le akarja szorítani az útról, és több alkalommal hátulról belement az ő autójába. Kiderült a férj és a feleség között nézeteltérés alakult ki, és amikor a veszekedés után az asszony fiával együtt beült a kocsijába, akkor a férje követni kezdte őket, és amikor utolérte őket, akkor hátulról kétszer is nekik hajtott. A második ütközés során a rendszám le is esett a férfi autójáról. A nő a rendőröket a martonvásári sporttelepről értesítette, ahol később férje is megjelent, ahol elfogták.
A Gárdonyi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Kiderült ugyanis, hogy büntetőeljárás van folyamatban vele szemben súlyos testi sértés elkövetése miatt  a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!