A Kossuth iskolában nem csak szlogen az alma, az egészség

Székesfehérvár - A Kossuth iskola minden diákja részese volt szerdán a két éven át tartó Hozd a formád Magyarország! projektnek, melyet támogat a város, az egészségügyi bizottság.

Kovalcsik Katalin


A gyerekekben az egészséges életmód, a mozgás fontosságát tudatosítják
Fotó: FMH

Az egészséges életmód, a gyermekegészség érdekében hívták életre a Hozd a formád Magyarország! projektet, melynek egyik győztese a fehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola.  A két tanévre szóló program idei szlogenje az alma, így a diákok szüleik támogatásával almás süteményekkel érkeztek az iskolába. Virágné Szilády Judit igazgatónő és Östör Annamária, a körzet képviselője köszöntötte a diákokat, majd Lendvainé Hegedűs Tünde, a projekt  iskolai felelőse elmondta a diákoknak, milyen programokat terveznek az iskolában. November első hetében a Törődj magaddal! lesz a téma, az egészséges táplálkozás,  a gyümölcsök fontossága kerül fókuszba. Készítenek  egy felmérést a gyerekek egészségi állapotáról, táplálkozási szokásairól. A projekt zárása, értékelése a második tanév  végére várható.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!