A Vidi tovább száguld, kettővel verte a Honvédot

FMH - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 4. fordulója után is megőrizte veretlenségét a Videoton FC, miután szombaton 2-0-ra legyőzte a Honvédot.

Matók János


Másik, s alapvetően egy stílusosan játszó, a szó nemes értelmében futballozó csapat benyomását kelti manapság a Videoton FC
Fotó: Fási László

Ahogy az várható volt, már emelkedett a nézők létszáma a fehérvári Sóstói Stadionban - ezúttal 3120 nézőt regisztrált a beléptetőrendszer -, hiszen a piros-kékek az előző három fordulóból is győztesen jöttek ki. Jelentem a negyedikből is, hiszen a Honvéd ellen Alves büntetőjével és Présinger találatával 2-0 arányban győztek, s ezzel tovább őrzik a veretlenségüket és a első helyüket a bajnoki tabellán.
Másik, s alapvetően egy stílusosan játszó, a szó nemes értelmében futballozó csapat benyomását kelti manapság a Videoton FC. Ám hogy a rosszról is szó essen: annak vehetjük a honvédos Viliam Macko könyöklését, amiért a 85. percben kiállította Fábián játékvezető. Aztán a nagyon jól bemutatkozó fehérvári Milanovics combsérülését, valamint leginkább Vujovicsét, aki az első látásra és vizsgálatra is minimum szalagszakadást szenvedett el a térdében. Erre a vasárnapi kórházi kivizsgáláson kerülhet végleg pont, ám ha a gyanú beigazolódik - maga Vujovics is erre tippel ezerrel -, akkor minimum hat hónap kihagyás vár a kitűnő támadóra. Még az a szerencse, hogy minőségi játékosai vannak a Vidinek, nem beszélve Nagy Daniról és a zseniális Alvesről, mert ők ketten az őrületbe kergetik az ellenfeleket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!