Sikersztori! Egy magyar cég, amely a Microsofttól kapott fontos díjat

New Orleans - Nemzetközi elismerést kapott a Microsofttól a székesfehérvári Laurel Számítástechnikai Kft. A cég tavaly már romániai és szlovákiai megbízásoknak is eleget tett.

Klecska Ernő

Microsoft Dynamics ISV of the Year for Central and Eastern Europe díjat kapott a Laurel Informatikai Kft. július 14-én a Microsofttól New Orleansban. Az elismerést az iparági megoldások, egyedi fejlesztések készítőinek ítéli oda a szoftveróriás - ismertette az elismerés részleteit a Laurel üzletágvezetője. Bobrovniczki Róbert hozzátette, a 2007-ben indult üzletág célja eleve egy átfogó, integrált kereskedelmi rendszer létrehozása volt, mely megvalósult, és most a Microsoft figyelmét, elismerését is kivívta.
- Valóban egyedülálló szoftverről, iparági megoldásról van szó, mely a teljes kereskedelmi folyamatot egyetlen rendszerben vezeti végig a mérlegtől, főkönyvtől kezdve a készletgazdálkodáson át egészen a pénztárgépek működéséig. Itt nem a piacon szokásos különféle rendszerek egymáshoz illesztéséről van szó  - mutat rá a szakember , itt a pénztárgépen is a Navision fut, ezért minden egyes eladott cikk kikerül a készletből. A Laurel mindehhez új eszközöket, fejlesztéseket is társít, mint például az elektronikus polccímke rendszer, mellyel egy áruház egyetlen gombnyomással átírhatja az árjelző táblákat, vagy a nagykereskedésekben alkalmazott PDA-s virtuális bevásárlókosár, ami a vonalkódok ellenőrzése mellett az akciókról és a kosár aktuális egyenlegéről is tájékoztat.

A székesfehérvári, 100 százalékban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Laurel 1993-ban jött létre kereskedelmi informatikai rendszerek értékesítésére és üzemeltetésére. A cég az évek során számos új, szintén sikeres üzletággal bővítette tevékenységét. A jelenleg 110 főt foglalkoztató vállalkozás 2008-ban 3,5 milliárd forintos forgalmat ért el. A Laurel tavaly a Microsoft-tól Gold Partneri címet, míg az IBM-től az év üzleti partnere címet kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!