Fiatalkorú telefontolvajt keres a rendőrség

FMH - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt keres egy nagyvenyimi fiatalembert, aki mobiltelefont lopott egy szintén fiatalkorútól.

feol.hu


Aki felismeri Kiss Krisztiánt, jelezze a rendőrségen
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható Kiss Krisztián nagyvenyimi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2009.06.30-án, 14:00 és 14:10 óra közötti időben Dunaújváros, Gorkij utcában erőszakkal és fenyegetéssel elvette egy fiatalkorú dunaújvárosi fiú Sony Ericcson C905 típusú mobiltelefonját. A bűncselekménnyel a sértettnek 80.000 forint kárt okozott.
 
A nyomozás során megalapozottá vált a gyanú arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt Kiss Krisztián (született: Dunaújváros, 1992.11.15. anyja neve: Horog Katalin) követte el, akinek felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. A fiatalember jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, ellene elfogatóparancsot bocsátott ki a rendőrség, amely az elfogás érdekében a lakosság segítségét kéri.
 
Kiss Krisztián az elkövetéskor sötét színű rövidnadrágban és fehér pólóban, papucsban volt. Haja rövid, pajeszt visel, barna bőrű, átlagos testalkatú, körülbelül 170 cm magas, roma kinézetű. Az elkövetéskor fekete, vastag szárú napszemüveg volt a fején. 
 
Kérjük, hogy amennyiben a fent közölt fényképfelvétel alapján felismerik, illetőleg tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információkkal tudnak szolgálni, hívják a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a 06/25/510-510-es telefonszámon, vagy hívják a 107-es, illetve a 112-es segélyhívó számok bármelyikét - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!