A közutakról jelentik

FMH - Torlódás, félpályás lezárás a 81-esen, csomópontépítés a 6-os úton - ezekre és más forgalomlassító tényezőre is számítani kell hétfőn.

feol.hu

Komáromban, az 1-es főút 85–86-os km-e között vízvezetéket építenek, útszűkületen kell áthajtani.
A 4-es főúton Újfehértó közelében, a 255–257-es km között félpályás lezárás mellett felújítják a burkolatot. Gyakori a torlódás.
A 6-os főúton csomópontot építenek
- Érden a 19-es km-nél,
- Tolna közelében a 135-ös km-nél, és
- Szigetvár belterületén a 231–232-es km között. Félpályás lezárás van érvényben.
Egerben a Mátyás király úton, a 25-ös főút 11-es km-nél áruházat építenek, egy sávot elkerítettek a forgalom elől.
A 48-as főúton Debrecenben a 2-es és 3-as km között gázvezetéket építenek, a munka útszűkülettel jár.
A 49-es főúton Győrteleken a 30-as km-nél, valamint Ököritófülpösön a 33-as és 34-es km között felújítják a vízvezeték hálózatot. Az útszűkületre táblák figyelmeztetnek, ott a sebességet is csökkenteni kell.
Az 52-es főúton Solt és Dunaföldvár között felújítják a Kis-Duna hidat. Az 59-es km-nél csak egy sáv járható, jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 7,5 t súlykorlátozást és 2,5 m szélességkorlátozást vezettek be. A nagyobb járműveknek a dunaújvárosi Pentele híd felé kell kerülőt tenni.
Megkezdték a 81-es főút felújítását. Kisbér és Mezőörs között két km-es szakaszokban zárják le a fél útpályát. A forgalmat jelzőőrök és jelzőlámpák is segítik. Torlódásra, hosszabb menetidőre kell számítani.
 (forrás: Magyar Közút)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!