Sikeres egészségügyi pályázatok - a megyében hat település volt eredményes

Veszprém - A Közép-dunántúli régióban 31 pályázó nyert pénzt az egészségügy fejlesztésére kiírt támogatási forrásokból. Fejér megyéből hat település hét pályázata volt sikeres.

feol.hu

Fejér megyéből Káloz község az egészségügyi alapellátás fejlesztésére 15,8 millió forintot, Perkáta nagyközség az orvosi rendelő felújítására 12,6 milliót, Sárbogárd városa az alapellátás modernizálására 20 milliót, Székesfehérvár a Sarló utcai egészségcentrum korszerűsítésére 20 milliót, Vál község az egészségház kialakítására 60 milliót, a megyei önkormányzat a Sárbogárdi kistérségben az emelt szintű járóbeteg szakellátó központ fejlesztésére 398 milliót, míg Bicske a komplex egészségügyi központ fejlesztésére 374,5 millió forintot nyert el.
Bicskén eddig helyi forrásokból eddig már közel félmilliárdot költöttek a rendelőintézet fejlesztésére, a most elnyert uniós pénzhez még 100 milliót hozzátesz az önkormányzat, így a teljes rekonstrukció közel egymilliárdba kerül - jelentették be pénteken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!