Lusták voltak gyalogolni, de nem tudtak kocsit lopni...

Dunaújváros - Extrém mennyiségű, száznál több bűntény elkövetése köthető ahhoz a három, 16, 17 és 19 éves nagyvenyimi fiatalemberhez, akiket most idegen jármű önkényes elvételével gyanúsít a rendőrség.

Kocsis Noémi

A bajkeverő trió a hétvégén szórakozásból tartott hazafelé, de menet közben elfáradhattak, mert úgy döntöttek, elkötnek egy autót és azzal furikáznak haza a városból.
A Városház téren meg is lelték a kedvükre való autót, egy Dacia-t, de nem tudták betörni az ablakát. Pechjükre volt egy szemtanú, aki nem volt rest megcsörögni a 107-et. Ráadásul a helyi rendőrkapitányság bűnügyesei éppen a szórakozóhelyeket ellenőrizték, úgyhogy igen hamarosan a Dacia-nál is teremtek és fülön csípték a három jómadarat.
A három fiú már 14 éves kora előtt kezdte az ügyködést, gyermekkorúként azonban nem vonhatták őket felelősségre. Kb. hatvan, vagyon elleni cselekmény miatt most is eljárás folyik ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!