Le a felesleges táblákkal!

<b>FMH</b> - Az indokolatlannak tartott korlátozó táblák eltüntetésével kapcsolatos akciónk folytatódik - fotókat várunk olvasóinktól február 24-éig. A feltett kérdésekre válaszokat kérünk az illetékestől, a fotókat beküldők között pedig egy kerékpárt sorsolunk ki február végén.

feol.hu

Ha unja az araszolást a harmincas táblaerdőben, akkor tegyen valamit ellene: például küldjön fotót a Fejér Megyei Hírlaphoz vagy laptársainkhoz, ha úgy érzi, adott helyen indokolatlan a sebességkorlátozás, vagy más szabályozás.

Küldjön fotót ön is!

Nagy feladatot vállalt magára a Pannon Lapok Társasága (PLT): a Fejér Megyei Hírlap kezdeményezte a feleslegesnek ítélt vagy rosszul kihelyezett táblák eltüntetését az utak mellől, s ehhez a törekvéshez csatlakozott az összes PLT-s napilap (Dunaújvárosi Hírlap, Veszprémi Napló, Zalai Hírlap, Vas Népe) is. 

A Hírlap kezdeményezése nem az egyetlen, hiszen hamarosan - az ígéretek szerint tavasszal - a Magyar Közút  teljes felmérést végez útjain, de országos kerekasztalt szervez a témában a közlekedési minisztérium is.
A cél a közlekedés biztonságosabbá és logikusabbá tétele, melyhez nyilván hozzájárult a tavaly életbe lépett szigorítás is. Hogy ennek köszönhető-e vagy sem, nem tudni, de tény: tavaly 16 százalékkal csökkent a megyében a sérüléses balesetek száma, emellett pedig kevesebben is haltak meg, mint egy évvel korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!