Bulvár

2009.10.27. 15:35

Jackson gyermekei terápiára szorunak

Terápián vesznek részt Michael Jackson gyermekei, mert nehezen dolgozzák fel apjuk elvesztését. Róla készült készült felvételeket néznek, rengeteget sírnak.

feol.hu

A 12 éves Prince, a 11 éves Paris és a Blanket becenévre hallgató hétéves Prince Michael II már hónapok óta nehezen küzdenek meg apjuk elvesztésének fájdalmával - számolt be a sztár gyermekeiről La Toya Jackson. Paris apja ingjeit hordja minden nap és szobáját is az ő posztereivel aggatta tele. A kislány régi videofelvételeket néz Jacksonról és elkeseredett, amiért már sohasem fogja őt élőben színpadon látni - írta a Daily Telegraph című napilap online oldala.
Ezzel ellentétben testvére, Prince, egyáltalán nem akarja látni a Pop Királyáról készült felvételeket. "Blanket nagyon szomorú és félénk kisfiú. Rengeteg sír. Nagyon fájdalmas ez számára" - nyilatkozta Jackson nővére a brit Mirror című lapnak. "Parisnek állandóan az apja jár a gondolataiban, és mindig róla írogat. Igazán nagyon ügyes és folyton az apja felsőit viseli. Mindnyájan terápiára járnak és szívemből remélem, hogy különösön Prince képes lesz majd megnyílni" - tette hozzá.
A gyerekek mindhárman magántanulók és Los Angelesben élnek a nagyanyjuknál, Katherine Jacksonnál. La Toya nyilatkozata egyébként pár nappal a This is it című mozifilm világpremierje előtt került nyilvánosságra. A film annak a londoni koncertnek a próbáit örökíti meg, melyet még az énekes halála előtt hirdettek meg. Az énekes szülei és testvérei között megoszlanak a vélemények arról, hogy megnézzék-e az elkészült filmet, és azt sem lehet tudni, hogy a gyerekek láthatják-e majd azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!